علی معلم به خبرنگار مهر گفت: جلسات پرسش و پاسخ نمایش فیلمها باید در ساعات مناسب برگزار شود و ساعات آخر شب مناسب برگزاری چنین جلساتی نیست. طبق ضوابطی که جشنواره تعیین کرده برگزاری این جلسات تنها برای فیلمهای راهیافته به بخش مسابقه مجاز است.
مدیر مسئول ماهنامه "دنیای تصویر" افزود: از دیگر نکات حائز اهمیت در نحوه برگزاری این جلسات نبود کنترل لازم بر روی افراد و جلسه در جهت روشنی بخشی و گسترش فضای گفتگو است. تصور میکنم باید در روش برپایی این جلسات تجدید نظر کنیم. همچنین اصحاب رسانه خود را ملزم بدانند که این جلسات جای بحثهای گسترده در مورد فیلم نیست.
تهیه کننده فیلم سینمایی "گاوخونی" تاکید کرد: فراموش نکنیم جلسه خبری میدان تسویه حسابهای شخصی و سازمانی نیست. این جلسات باید در شرایطی ایده آل فضایی مناسب را برای تبادل نظر سازنده میان سازندگان اثر، اهالی رسانه و منتقدان به وجود آورد.
معلم در ادامه درباره نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی "زمهریر" گفت: برگزاری جلسه مطبوعاتی برای فیلم سینمایی "زمهریر" با حضور آزادانه عناصر غیر مسئول در حوزه رسانه حرکتی بسیار اشتباه بود و توجیه مناسبی ندارد. بسیاری از افرادی که در این جلسه حضور داشتند از اهالی رسانه نبودند و این افراد نقش بسزایی در بر هم خوردن نظم جلسه داشتند.
تهیهکننده فیلم سینمایی "ازدواج به سبک ایرانی" ادامه داد: نوع برخورد سازندگان این اثر در ایجاد اغتشاش و بینظمی بی تاثیر نبود و بهتر بود سازندگان این اثر روش دیگری را برای برخورد با مخاطبان فیلم در نظر میگرفتند.
معلم افزود: در تمام جشنوارههای معتبر جهانی جلسه مطبوعاتی فیلمها در بهترین ساعت روز و با مدت زمانی مشخص برگزار میشود و ساعت شروع و پایان و محور گفتگو کاملا مشخص بوده و گرداننده جلسه کنترل کافی بر جلسه و افراد حاضر در آن دارد. این جلسهها هیچوقت در ساعتهای پایانی شب، زمان خستگی و افت انرژی سازندگان و اهالی رسانه برگزار نمیشود.
این منتقد و تهیه کننده در پایان وجود برخی ناهماهنگیها در برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر را طبیعی دانست و گفت: برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم فجر در مجموعه برج میلاد اقدامی مثبت ازسوی برگزار کنندگان بود و وجود برخی کاستیها مشروط بر رفع آن در دورههای آتی امری طبیعی است.
نظر شما